Gooise Wielerclub de Adelaar

De TOER organiseert: de 3-daagse (8, 9 en 10 juni 2018)

Ook in 2018 willen we weer de traditionele 3-daagse organiseren, een evenement waarbij gezelligheid voorop staat met de fiets als belangrijkste bijzaak. Onze keuze is daarbij gevallen op het schitterend gesitueerde Vakantiepark De Kuilart. In dit park hebben wij een aantal huisjes voor jullie gereserveerd. Het park ligt in Koudum, Friesland nabij Stavoren. Een prachtig fietsgebied gelegen aan de route van de 11-stedentocht, die andere traditie!

Het vertrek vindt plaats op vrijdag 8 juni, zaterdag 9 juni maken we een mooie rondtoer en zondag 10 juni fietsen we weer terug naar huis.

Het verblijf

Het verblijf is in een aantal 6-persoons huisjes. Tijdens deze dagen krijgen we 2x een ontbijt en 2x een diner. De drank is voor ieders rekening. Voor de lunch onderweg wordt gezorgd. Vrijdag- en zaterdagavond gaan we heerlijk dineren in “It Skippershûs”, het restaurant van De Kuilart.

De Kuilart beschikt over een zwembad en een bowlingbaan. Voor meer informatie verwijzen we je naar de site van De Kuilart: 5 Sterren Camping De Kuilart, Friesland | Camping De Kuilart

De kosten

De definitieve kosten zijn nog niet bekend, maar wij verwachten uit te komen tussen de  € 155,– en € 175,– per persoon, all-in. De kosten kun je in termijnen voldoen.

Op de fiets

De fietsafstand is ca 100 km heen en 135 km terug. Op de heenweg fietsen we naar Enkhuizen en nemen daar de boot naar Stavoren, waar de laatste kilometers op ons staan te wachten. Bij voldoende belangstelling willen wij een alternatieve route aanbieden (voor de diesels onder ons) die ons voert over de Afsluitdijk. De afstand wordt dan ongeveer 165 km. De terugweg gaat door de polder. De tocht op zaterdag in Friesland is nog niet ingevuld. Misschien is het leuk dan een gedeelte van de 11-stedentocht te fietsen.

Of je neemt een lekkere duik in het zwembad

Het wordt dus veel fietsen dat weekend. Zorg in je voorbereiding dat je voldoende kilometers in de benen hebt.

Info

We hebben een optie voor 30 personen, dus schrijf je tijdig in. Natuurlijk mogen degenen die dat willen ook hun partner meenemen. Wij hebben daarmee al rekening gehouden bij de voorlopige reservering.

Wil je meer informatie neem dan contact op met

Servaas Schoone     servaas.schoone@hetnet.nl    tel: 06-23569819

Jaap Pluim               jpluim@kpnplanet.nl              tel: 06-82635005